Laden . . .

Wonen met Zorg

Genieten van het leven, met de zorg en hulp die u nodig hebt. Prettig wonen, op uw eigen manier. Wij sluiten daarbij aan. Het liefste zo lang mogelijk thuis. En als dat niet meer kan, dan thuis bij DSV, in een van onze mooie locaties.

Kunnen wij helpen?

Wonen met Zorg

Een waardevolle dag. Daar doen wij iedere dag samen ons best voor op onze locaties. Een fijn ‘nieuw thuis’ voor u. Met de zorg en ondersteuning die daarvoor nodig is.

Prettig Wonen Thuis

Woont u thuis en wilt u dit zo houden? Bij DSV krijgt u de zorg en ondersteuning die u ook in een locatie zou krijgen gewoon bij u thuis. Zodat u prettig thuis kunt blijven wonen. Dit alleen wel met hulp van uw naasten, dit doen wij samen.

Hospice

In onze locatie Vlietstede hebben we een hospice. Voor de laatste fase van het leven bieden we hier een gastvrij laatste ’thuis’. Met alle deskundige zorg en aandacht die daarbij hoort.

Kortdurende Zorg

Zoekt u een tijdelijke plek waar u goed kunt herstellen? Dan is een kortdurende opname bij DSV mogelijk.

Hier zijn wij te vinden

Duinrand

Katwijk aan Zee

Salem

Rijnsburg

Vlietstede

Rijnsburg

Hospice

Rijnsburg

Rustoord

Lisse

Nieuwbouw Salem

Katwijk aan Zee

Parlevliet

Katwijk aan Zee

Wonen met Zorg in een DSV locatie – Zomaar een dag

Dit is wonen bij DSV. Uw eigen ruime en moderne appartement. Met keuken, grote eigen badkamer en mooi uitzicht op de tuin. De medewerker die u vrolijk begroet in de ochtend en helpt bij het aankleden. Een praatje maken met oude bekenden uit het dorp bij de koffie. Genieten van een lekkere warme maaltijd in de ontmoetingsruimte. Lachen aan tafel met de buurvrouw. In de middag samen zingen, gymmen en een rondje door de tuin maken. En in de avond na het eten even koffiedrinken met de kleinkinderen die langskomen. ”Slaap lekker straks, oma! En een fijne dag weer morgen.”

Wonen met Zorg in locatie Rustoord – Activiteiten op locatie

De bewoners van Rustoord in Lisse hebben vaak contact met dorpsgenoten. Zoals familie, kinderen van de scholen, vrijwilligers en mensen uit de buurt. De ouderen vinden het geweldig om zo contact met iedereen te houden. Schoolkinderen komen wat lekkers bakken op pannenkoeken dag voor de bewoners van Rustoord. Met koksmutsen op serveren zijn hun eigen pannenkoeken aan de bewoners. Dat is heerlijk smullen natuurlijk. Vaak bedenken de cliĆ«nten van Rustoord ook gewoon zelf een leuke nieuwe activiteit. Dan helpen we om dat mogelijk te maken. Zoals de ‘herensoos’ van Rustoord, met bewoners en buurtgenoten. Golfen leek de mannen van Rustoord wel wat, dus hebben we oefensets geregeld. Naast golfen is ook biljarten populair bij de heren. En niet te vergeten de grappen bij het hapje en drankje erna!

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief