Laden . . .

Wonen met Zorg

Een waardevolle dag. Daar doen wij iedere dag samen ons best voor op onze locaties. Een fijn ‘nieuw thuis’ voor u. Met de zorg en ondersteuning die daarvoor nodig is.

Wonen met Zorg

Soms lukt zelfstandig wonen in uw eigen huis niet meer. Dan kunt u Wonen met Zorg in een van onze locaties. Wij hebben prachtige, nieuwe locaties en medewerkers die zich inzetten om elke dag waardevol te maken. Wij gaan uit van wat u wilt en kunt. Daar doen wij ons best voor. Zo bent u thuis bij DSV. En u heeft alle ondersteuning en zorg die u nodig heeft. Wij hebben vier locaties: Salem, Duinrand, Rustoord en Vlietstede.

Hoe zien de locaties eruit?

Elke locatie van DSV heeft mooie appartementen voor bewoners die zorg nodig hebben bij lichamelijke aandoeningen. Ook bieden wij studio’s op een woongroep voor bewoners met een psychogeriatrische aandoening, bijvoorbeeld dementie. Dit zijn kleinschalige woongroepen van tien bewoners. Iedere locatie heeft een mooie tuin, waar u kunt genieten van de zon of de buitenlucht. Ook kunt u een boodschap halen in het winkeltje op de locatie. Of meedoen met allerlei activiteiten, koffiedrinken in de Ontmoetingsruimte of spelletjes doen. U kunt in onze locaties naar de kapper als u dat wilt. En ook een behandeling van een fysiotherapeut of pedicure is mogelijk. En natuurlijk samen van de heerlijke, vers bereide maaltijden genieten of de weeksluiting bijwonen.  

Hoe regel ik Wonen met Zorg?

Voor Wonen met Zorg heeft u de indicatie voor ‘wonen met langdurige intensieve zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz)’ nodig. Onze verpleegkundigen kunnen u helpen de indicatie te regelen. Zodra uw aanvraag of indicatie rond is, wordt u geplaatst op de wachtlijst. Wij bespreken met u hoe we de zorg thuis zo goed mogelijk kunnen organiseren. Totdat er plek is in één van onze woonlocaties. Als u bij ons woont, betaalt u alleen een eigen bijdrage, gekoppeld aan uw zorgindicatie. Voor meer informatie kunt u terecht bij Zorgbemiddeling.