Laden . . .

Huishouding

Een schoon en opgeruimd huis, daar helpen wij u met liefde bij! Wordt het voor u allemaal te veel om bij  te houden? Regel dan hulp van DSV. Wij helpen u graag bij het schoon houden van uw huis. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Hulp bij een schoon en leefbaar huis

Als u huishoudelijke hulp van DSV ontvangt, komt er een medewerker van DSV bij u langs om te helpen bij de huishoudelijke taken. Het kan voor komen dat u niet meer alles zelfstandig kan doen in huis. Met de hulp van DSV kunt u uw huis lekker schoon en fris houden.

Hoe regel ik hulp bij huishouding?

Wil u huishoudelijke hulp van DSV? Dit kunt via onze afdeling zorgbemiddeling regelen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, inkomen en indicatie kunt u vergoeding krijgen voor de huishoudelijke hulp. Hulp bij huishouding valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Een indicatie kunt u aanvragen bij het zorgloket van uw gemeente. Komt u niet in aanmerking voor een vergoeding? U kunt de hulp bij huishouding ook als particulier bij DSV regelen. De afdeling zorgbemiddeling kan u hier meer informatie over geven.