Laden . . .

Rustoord

In 2016 is er een compleet nieuw en modern woonzorggebouw neergezet, vlak naast een basisschool met een prachtige tuin. In de bollenstreek ligt onze schitterende locatie Rustoord.

Bollenstreek

Het prettige, lichte en ruime gebouw heeft 60 appartementen. Hier kunt u terecht voor somatische en voor psychogeriatrische zorg. De bewoners met een somatische zorgvraag hebben een ruim appartement. De bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag verblijven in een woongroep. Zij hebben een eigen woon-/slaapkamer. De woongroep heeft een gezamenlijke woonkamer, waar gegeten wordt, koffie of thee wordt gedronken of gezellige activiteiten worden georganiseerd.

In de ruime gangen in het gebouw zijn overal kleine zithoekjes. Hier vindt u allerlei herinneringen aan de Bollenstreek en afbeeldingen van de Bollenvelden. In de lente is het in de tuin kleurig door de bloeiende bloembollen. De bewoners voelen zich hier snel thuis.

Op hetzelfde terrein staan ook 65 zelfstandige seniorenappartementen. Deze staan als een hofje om de binnentuin heen. Hier kunt u zorg en ondersteuning krijgen en toch zelfstandig wonen. Of gebruikmaken van de maaltijden van Rustoord en meedoen met alle leuke activiteiten kan natuurlijk ook. Kijk hiervoor op Hulp en Ondersteuning of bij Zorg Thuis.

Bekijk hier de film van Rustoord, voor een rondleiding door de locatie.

Huren met zorg?

Bent u op zoek naar een mooi huurappartement met zorg? U kunt een mooi en modern appartement huren bij Rustoord in Lisse. Vraag naar de huurmogelijkheden bij onze afdeling zorgbemiddeling.

Adresgegevens

DSV Rustoord
Rustoord 2
2161 GJ, Lisse
Tel: (071) 204 93 00