Laden . . .

Hulp en
Ondersteuning

Een schoon en fris huis. Of de ondersteuning en zorg bij u thuis. Dat doen we met liefde. Zodat u fijn thuis kunt blijven wonen.

Kunnen wij helpen?

Huishouding

Een schoon en fris huis, daar helpen wij u met liefde bij! Wordt het voor u allemaal te veel om bij te houden? Vraag dan ondersteuning van DSV.

Alarmering

U wilt zo lang mogelijk thuis zelfstandig blijven wonen, maar wat als u plotseling valt?
Vraag dan alarmering aan bij DSV. Een hele zorg minder als er snel hulp komt als er iets gebeurt.

Ontmoeten

Elkaar ontmoeten, gezellig even bijpraten met een kopje koffie. Samen lachen of iets leuks ondernemen. Doe mee en geniet!

Activiteiten en maaltijden

Wilt u in beweging blijven en meedoen met activiteiten? Gezellig van de maaltijden genieten? Gymmen, dagactiviteiten, een uitje of creatief bezig zijn: het kan allemaal bij DSV.

Blij met een schoon huis

”Fantastisch, mijn huis is weer heerlijk schoon!” Het is fijn om zelfstandig te blijven wonen. Maar als je ouder bent, worden de huishoudelijke taken toch vaak te zwaar. DSV ondersteunt dan graag met huishoudelijke ondersteuning. Ida Roggen, cliënt in een aanleunwoning in DSV Rustoord in Lisse, is ook heel blij met haar hulp. ”Niet alleen mijn woning knapt ervan op, ik zelf ook!” lacht Ida.

Samen genieten van een lekkere maaltijd

De medewerkers in de keuken van DSV zijn meester in hun vak. En dat proef je!
Dagelijks bereiden zij op alle DSV locaties heerlijk verse maaltijden. Voor onze bewoners zijn de maaltijden één van de hoogtepunten van de dag. Daarom besteden we er extra aandacht aan. Soms hebben we een speciale thema maaltijd, bijvoorbeeld Italië. Dat is extra genieten. Ook mensen uit de buurt schuiven graag bij ons aan, of komen een vers bereide maaltijd halen. Die hoeven zij dan alleen nog maar op te warmen. Gemakkelijk en lekker!

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief