Laden . . .

Duinrand

Duinrand ligt in Katwijk aan de rand van een woonwijk, dicht bij de Noordduinen en de zee. Duinrand is in 2018 opnieuw gebouwd en is een modern, licht, ruim en comfortabel complex.

Sfeervol en modern

Duinrand heeft een huiselijke sfeer met veel herinneringen aan de Katwijkse visserij. Het gebouw bestaat uit twee aan elkaar verbonden gebouwen. Het ene zorggebouw is gericht op somatiek. Hier wonen cliƫnten die lichamelijke ondersteuning nodig hebben. Dit gebouw heeft 5 woonlagen met 30 appartementen voor wonen met zorg en 8 huurappartementen.
De moderne appartementen hebben een mooie grote woonkamer, aparte slaapkamer, keuken en ruime badkamer. De appartementen hebben een balkon, sommige met uitzicht op de mooie binnentuin of een klein terras grenzend aan de tuin.

Het andere zorggebouw  heeft 4 woonlagen met 30 woon-/slaapkamers voor psychogeriatrische cliĆ«nten (PG). Per woongroep zijn er eigen kamers rondom een gezamenlijke woonkamer.

Warm welkom

Op de begane grond zijn allerlei voorzieningen, zoals de gezellige ontmoetingsruimte met een restaurant voorziening. Daar genieten de bewoners samen van de heerlijk vers bereide maaltijden of een bakje koffie of thee. Daarnaast is een tweede ruimte  voor weeksluiting en activiteiten. De  gebouwen zijn verbonden door een glazen corridor. Ook de bewoners van het appartementencomplex er vlak naast, De Driehoek (van woningbouwvereniging Dunavie), hebben toegang via een corridor en komen vaak langs voor een praatje of activiteiten. Bekijk hier de film DSV Duinrand, voor een rondleiding door de locatie.

Huren met zorg?

Bent u op zoek naar een mooi huurappartement met zorg? U kunt een mooi en modern appartement huren bij Rustoord in Lisse. Vraag naar de huurmogelijkheden bij onze afdeling zorgbemiddeling.

Adresgegevens

DSV Duinrand
Nolensstraat 2
2221 CE, Katwijk aan Zee
Tel: (071) 204 91 00