Laden . . .

Ontmoeten

Woont u thuis maar mist u structuur of begeleiding? Of is het voor uw naaste fijn om tijd voor zichzelf te hebben? Wij helpen met dagstructuur en begeleiding en ontmoeten u graag één of meerdere dagen op onze locaties. Het thuis wonen blijft zo voor u langer mogelijk.

Ontmoeten doe je voor het leven

Anderen blijven ontmoeten, een dag invulling, gezellig elkaar even bijpraten met een kopje koffie, een arm om je schouder of samen lachen of iets leuks ondernemen. Dat blijft fijn! Juist als je ouder wordt.

Ontmoetingscentrum

Op locatie Duinrand en Vlietstede bent u welkom. Daar bieden wij dagbesteding van maandag tot en met vrijdag, van 09:30 – 16:00 uur. Op Duinrand is de dagbesteding gesloten op woensdag. Op Vlietstede is de dagbesteding gesloten op donderdag. Onze activiteitenbegeleiders zijn daar om te kijken wat bij u past. Dit biedt structuur voor de dag. Zij zorgen voor een afwisselend programma: van spellen en tuinieren tot schilderen en buiten een wandeling maken. U zult zich niet vervelen!

Hoe regel ik ontmoeting?

Voor de dagbesteding heeft u een Wmo indicatie of Wlz indicatie nodig. Uw huisarts, gemeente of casemanager kan hierover meer informatie geven. Ook is het mogelijk om dit particulier te regelen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Zorgbemiddeling.