Laden . . .

Salem

Tijdens de nieuwbouwactiviteiten is Salem gevestigd in een tijdelijke huisvesting in Rijnsburg aan de Waterboslaan. Het gebouw ligt mooi aan de oever van de Rijn in een groene en rustige omgeving.

Genieten aan het water

De tijdelijke huisvesting heeft alle voorzieningen in huis, zoals een lift, een ruime gezellige ontmoetingsruimte, winkeltje en kapper. Er is somatische zorg en psychogeriatrische zorg. De bewoners van de PG afdeling hebben een eigen slaapkamer en een gezamenlijke woonkamer. Voor alle bewoners zijn er afwisselende activiteiten. Met mooi weer kunnen de bewoners genieten van het fijne terras aan het water, met een kopje koffie of om samen te vissen of naar de voorbijvarende bootjes te kijken. Bekijk hier de film van DSV Salem (tijdelijke huisvesting) voor een rondleiding door de locatie.

Wonen met Zorg – Salem

Klik op de onderstaande knop en ontdek meer informatie over het wonen met zorg bij DSV.

Nieuwbouw Salem

Het (oude) Salem ligt in het zuiden van Katwijk, aan de rand van de duinen. Op dit moment worden er op deze plek voorbereidingen getroffen voor de nieuwbouw van Salem. Ook hier, aan de Duindoornlaan, komt een compleet nieuw en moderne locatie. Deze locatie is de laatste van de DSV locaties die volledig vernieuwd wordt, zodat het past bij de zorg van morgen. Meer informatie over de plannen en nieuwbouw van het nieuwe Salem in Katwijk vindt u hier .

Adresgegevens

DSV Salem (tijdelijke huisvesting)
Waterboslaan 40
2231 BJ, Rijnsburg
Tel: (071) 204 94 00