Laden . . .

Samen om de tafel voor nieuw Salem

DSV werkt samen met diverse partijen, intern en extern, aan de nieuwbouw voor Salem. Tijdens een uitgebreid overleg, met de tekeningen op tafel, gingen alle werkgroepen met elkaar in gesprek. Dat leverde veel bruikbare suggesties op.

Samen in gesprek met de tekeningen op tafel.

Samen om de tafel voor nieuw Salem

Alle werkgroepen bijeen

DSV werkt aan de voorbereiding voor het nieuwe Salem, een prachtig nieuw wooncomplex voor ouderen in de duinen van Katwijk. De eerste plannen liggen er nu en zijn met allerlei betrokkenen besproken. Hoe is het om straks in dit nieuwe pand te wonen, te leven, te werken, aan activiteiten deel te nemen en bezoekers te ontvangen? Waar moeten we vooral rekening mee houden, wat missen we nog, hoe kan het nog beter? We legden alle tekeningen op tafel en gingen met elkaar in gesprek over het ontwerp voor het nieuwe Salem. Dat hebben we met alle betrokken werkgroepen en de bouwspecialisten gedaan om van gedachten te wisselen en aanvullende suggesties op te halen over de nieuwbouw.

Alle werkgroepen nieuwbouw Salem waren bijeen in oud Salem; werkgroep Zorg, werkgroep Facilitair en ICT, werkgroep Techniek en werkgroep Ontmoeten en gastvrijheid. Zo legden we de tekeningen op tafel en namen deze uitgebreid door, samen met de adviseurs; architect Tangram, installatieadviseur Van Toorenburg en bouwmanager Alphaplan. Daarbij kwamen alle nog openstaande vragen over het ontwerp van de nieuwbouw Salem aan bod. Ook gaven we in gesprek met de architect aan de hand van de laatste tekeningen onze feedback bij het ontwerp.

Het werd een fantastische en actieve bijeenkomst waarbij we veel goede suggesties verzamelden. We leren op deze manier over verbeterpunten van onze huidige panden. En we leren vooral van de waardevolle feedback van onze medewerkers die dagelijks in en om onze gebouwen werken.

Meer informatie over de nieuwbouw

We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de nieuwbouw van Salem. Kijk daarvoor ook op onze nieuwbouwpagina van Salem.

Gerelateerd nieuws