Laden . . .

Op de informatiemarkt voor studenten

Jonge mensen interesseren voor de ouderenzorg: dat vinden we natuurlijk ontzettend belangrijk! Daarom stond DSV ook op de informatiemarkt voor studenten bij de Hogeschool Leiden.

De kleurige informatiestand van DSV

DSV op de informatiemarkt voor studenten

Op 13 november stonden de praktijkopleiders van DSV op de oriëntatiemarkt van Hogeschool Leiden om Verpleegkundigen in opleiding kennis te laten maken met de ouderenzorg en DSV. Hier konden studenten van de Hogeschool in gesprek over werken in de ouderenzorg en hun vragen stellen over werken bij DSV.

Er kwamen heel wat eerste- en tweedejaars studenten langs bij onze kleurrijke stand. Naast het informeren én enthousiasmeren zorgden we ook voor een leuke winactie. De studenten konden raden hoeveel hartjes er in de pot op onze kraam stonden. Daar was flink veel belangstelling voor. De winnaar krijgt een mooie cadeaubon. Hoe leuk is dat!

We hebben verder veel superleuke gesprekken gehad de studenten. Mooi dat er zoveel aandacht was voor ons vak op de informatiemarkt. Heb jij ook interesse in werken of leren in de zorg of wil je gewoon eens een oriëntatiegesprek met ons om te kijken of de ouderenzorg ook wat voor jou is? Er zijn heel veel mogelijkheden. Ook voor opleidingen of stages. Bel ons gerust of kijk direct op werkenbij.dsvleven.nl

Hogeschool Leiden maakte nog een super leuke post van onze winactie op Instagram!

Gerelateerd nieuws