Laden . . .

Ontdek de Zorg Week 2021

Van maandag 22 tot en met zaterdag 27 maart is de landelijke Ontdek de Zorg Week. Niemand minder dan Koningin Maxima opende deze week, waarin werken in zorg en welzijn extra in de schijnwerpers wordt gezet. Meer dan ooit wordt het belang van werken in zorg en welzijn gezien én groeit daarmee de belangstelling voor dit mooie vak.

Organisaties in zorg en welzijn vertellen in deze week over het werk, de opleidingen en geven een kijkje ‘achter de schermen’. Dit jaar is vanwege corona vrijwel alles digitaal in deze week.

Ook bij DSV doen we natuurlijk weer mee, net als andere jaren. Check ook ons digitale platform op de gezamenlijk site van alle zorgorganisaties die mee doen met de Week van Zorg en Welzijn en chat met onze recruiter Jessica over jouw vragen en wensen.

Kom ook Live kennis maken tijdens de DSV|Walk&Talk!

Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via onze Werkenbij site. We hebben weel diverse interessante nieuwe (doorgroei) vacatures, stages en opleidingsmogelijkheden terwijl je werkt. lees vooral ook de inspirerende verhalen van onze collega’s. Ben je helemaal enthousiast geworden? Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Aansluitend op de Ontdek de Zorg Week organiseren wij bovendien een ‘live event’; de DSV|Walk&Talk waarbij je écht kunt kennis maken met onze collega’s én de locaties van DSV. Zo ervaar je wat er allemaal mogelijk is voor jou in de zorg.

De DSV|Walk&Talk is op maandag 12 april a.s. Daarbij loop je lekker in de buitenlucht, al kennismakend, van DSV-locatie naar locatie, coronaproof. Je kunt even sfeerproeven op onze mooie locaties, in gesprek met collega’s die al in de zorg werken en natuurlijk al je vragen stellen. Trek je wandelschoenen aan en doe mee! Geef je snel op want vol=vol.

Gerelateerd nieuws