Laden . . .

Lentemarkt Duinrand is er weer!

Eindelijk, de Lentemarkt van DSV Duinrand is er weer! Kom ook gezellig even langs op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 17.00 uur in Katwijk en bezoek alle kraampjes, maak een praatje of doe mee met de winactie!

Eindelijk, de Lentemarkt van DSV Duinrand is er weer!

Lentemarkt Duinrand is er weer!

Een paar jaar was de Lentemarkt op locatie Duinrand van DSV niet mogelijk. Corona zorgde ervoor dat de draaiboeken in de kast bleven staan. Maar dit jaar bent u weer van harte welkom! De vrijwilligers en medewerkers van Duinrand hebben hard gewerkt om weer een leuke markt te organiseren waar van alles te koop is.

Dankzij inzet van velen kunt u allerlei stands bezoeken op de locatie met bloemen, lekkere broodjes, taarten, sjaals, etc. En natuurlijk is er een loterij en wie weet heeft u dit jaar wel prijs! De bewoners kijken uit naar deze gezellige markt. Niet alleen zijn er veel lekkere en mooie dingen te koop maar het is ook altijd weer heel erg leuk om bekenden tegen te komen. De bewoners van Duinrand genieten daar erg van. Even een praatje maken met mensen die je lang niet meer gezien hebt, of de kinderen die ook even meekomen.

De markt is op zaterdag 16 maart van 10.00-17.00 uur in Duinrand, Nolensstraat 2 te Katwijk. Tot dan!

Gerelateerd nieuws