Laden . . .

In gesprek met omwonenden Salem

Op maandag 15 april waren de omwonenden van Salem in Katwijk opnieuw uitgenodigd om de definitieve plannen voor de nieuwbouw op die plek nog eens met eigen ogen te kunnen bekijken. Zij hadden daarbij een primeur: de maquette.

Met elkaar in gesprek bij de maquette en de plattegronden van het nieuwe Salem

In gesprek met omwonenden nieuw Salem

Op maandag15 april waren de omwonenden van Salem in Katwijk opnieuw uitgenodigd om de definitieve plannen voor de nieuwbouw op die plek nog eens met eigen ogen te kunnen bekijken. Zij hadden daarbij een primeur, want de maquette van het gebouw werd deze avond aan hen gepresenteerd. 18 geïnteresseerde buurtgenoten bekeken met elkaar de maquette en de kleurige plattegronden van de nieuwbouw voor het nieuwe Salem en konden daarbij terecht met vragen.

Direct vragen stellen en antwoord krijgen

Voorafgaand werd een uitleg en een presentatie over het nieuwe complex gegeven door Manager Wonen met Zorg, Birgitta Weimar. De omwonenden kregen door middel van foto’s, schetsen en plattegronden een goed beeld van hoe het nieuwe Salem eruit komt te zien. Er konden direct vragen werden gesteld, die meteen werden beantwoord en over en weer werd er informatie uitgewisseld. Hierna konden de omwonenden om de maquette heen lopen, alles bekijken en direct in gesprek gaan met de teammanager van de vervangende huisvesting Salem in Rijnsburg, Kees Ouwehand. Kees is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwbouw en kon daarom goed op alle vragen ingaan. Naast medewerkers van DSV waren ook Hans van Dalfsen, projectleider van de gemeente Katwijk en Andre Veenstra, Wijkregisseur van de gemeente Katwijk, aanwezig. We kijken met elkaar terug op een geanimeerde, prettige en positieve bijeenkomst.

Heeft u de bijeenkomst gemist, of heeft u nog vragen? Kijk dan ook voor meer informatie ook op onze nieuwbouwpagina op deze website.

Ook kunt u hier (ongeveer vanaf minuut 5.36) nog de uitzending met het interview terugzien, dat RTV Katwijk maakte met bestuurder Jan de Vries van DSV over de nieuwbouw.

Gerelateerd nieuws

Leuk om elkaar zo even bij te praten over de nieuwbouw in de wijk met de tekeningen erbij