Laden . . .

Zorg Thuis vanuit woonzorgzones

Per 1 februari a.s. verhuist de zorg thuis met alle diensten en activiteiten van de zorgsteunpunten naar de woonzorgcentra van DSV. Vanaf die datum biedt DSV de wijkgerichte zorg thuis en activiteiten aan in speciale woonzorgzones, dichtbij en in de buurt. Alle zorg en dienstverlening die voorheen vanuit de zorgsteunpunten geleverd werd, wordt dan vanuit deze woonzorgzones geboden.

Uitzondering is steunpunt Salem in Katwijk; dit verhuist niet, zolang de voorbereidingen van de nieuwbouw van het oude Salem nog lopen en de bewoners in de tijdelijke huisvesting van Salem in Rijnsburg wonen.

De cliƫnten van zorg thuis zijn persoonlijk op de hoogte gesteld van de verhuizing. Zij blijven gewoon hun vertrouwde zorg thuis ontvangen, met dezelfde bekende gezichten. Voor zorg thuis blijft DSV werken met kleine, hechte teams, zoals bij alle zorg en diensten. De zorg komt gewoon aan huis en activiteiten, dagopvang of andere diensten zijn dichtbij, op een van de woonzorglocaties voorhanden. Ook de maaltijdservice blijft aangeboden, via de woonzorglocaties van DSV.

Gerelateerd nieuws