Laden . . .

Zomerse belevenissen op Camping Rustoord

Juni 2022

Welkom op camping Rustoord! Bij woonzorgcentrum DSV|Rustoord in Lisse staat in de binnentuin sinds deze week een nostalgische bungalowtent. Nadat deze bijna 30 jaar op zolder had gelegen bij de ouders van een medewerker van Rustoord staat deze de hele zomer te pronken in de binnentuin van Rustoord.

De eerste bewoners zijn al even op visite geweest in de tent en zo lijkt het net alsof je even met vakantie bent! De tent is helemaal goedgekeurd door de bewoners en familie: de kleur staat prachtig bij het gras! Iedereen kwam meteen even een kijkje nemen in de tent. En er werd bij het afscheid hartelijk bedankt met een handdruk. Iedereen vond het heel gezellig om zo even op visite te komen. We hopen op een mooie zomer om samen met de bewoners oude én nieuwe vakantieherinneringen te beleven en te maken.

Leuke activiteiten

De komende weken zullen er allerlei activiteiten rondom de tent plaatsvinden… Zoals bellen uit een bellenblaas vangen, jeu de boules, ringwerpen, zingen met gitaar rond het kampvuur, een keer BBQ-en, ijsmiddag, ‘brood uit vuissie’ en wentelteefjes eten bij de tent, en natuurlijk ook gewoon in de tent met paar bewoners lekker even koffie drinken. Op naar een lange zomer met veel mooie momenten.

Gerelateerd nieuws