Laden . . .

Vrijwilligers dank jullie wel voor alle inzet!

Bij DSV werken veel vrijwilligers op alle locaties. Samen dragen zij met hun waardevolle inzet bij aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten. Daarom zetten we ze graag even extra in het zonnetje. Afgelopen week waren er feestelijke bijeenkomsten op de locaties om hen even speciaal te bedanken. Want waar zouden wij zijn zonder hen?

Samen genieten van de (voorbereidingen voor) de feestelijke vrijwilligersbijeenkomsten

Vrijwilligers DSV in het zonnetje gezet

Waar zouden we zijn zonder alle vrijwilligers?

DSV heeft veel vrijwilligers, die allemaal met hun inzet veel extra kwaliteit geven aan het leven van onze cliënten. Daarmee zijn we natuurlijk superblij! Want waar zouden we zijn zonder al die fantastische vrijwilligers? Voor al hun werk op onze locaties Duinrand, Salem, Vlietstede, Rustoord en in de hospice en bij de dagbesteding zijn wij erg dankbaar.

Of dat nu is bij koffie schenken, wandelingetjes maken, een spelletje doen, helpen bij de maaltijden of weeksluiting, voorlezen, een activiteit organiseren, in de tuin helpen, rolstoelen rijden, er gewoon zijn met aandacht, voor een lief woord of vriendelijk gebaar voor wie dat nodig heeft, en nog veel meer…. Vrijwilligers, dank jullie wel!

Dat vraagt natuurlijk om een speciaal moment om onze vrijwilligers, die hun waardevolle werk vaak op de achtergrond doen, even goed in het zonnetje te zetten. En dat hebben we gedaan, op al onze locaties afgelopen weken. We hebben er echt een feestje van gemaakt met elkaar. Met attenties, toespraken, bloemen en de hulpspelden die werden uitgereikt door Johanniter Nederland. Aan vrijwilligers die 1 jaar, 5 jaar, 12,5 jaar, 25 jaar, 35 jaar en soms wel… 43 jaar (!) bij ons zijn! Met gezellige bijeenkomsten in Griekse sferen, in Spaanse sferen en met vlaggetjes, wimpels en ballonnen en mooi gedekte tafels hebben we er op de locaties echt iets moois van gemaakt. Een diner, een BBQ, een ijsje of mooi toetje als afsluiting. De voorbereiding was ook al grote pret met elkaar. En ook onze bestuurder Jan hielp mee.

Vrijwilligerscoördinatoren, Johanniter Nederland, iedereen die heeft meegeholpen en vooral natuurlijk al die vrijwilligers: VAN HARTE BEDANKT! (Kijk ook even op onze Facebookpagina voor nog veel meer leuke sfeerfoto’s en video).

Meer informatie

Heb je ook nog een uurtje over om iets moois te doen voor ouderen? Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij DSV. Dat kan op elke leeftijd! Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren, ze vertellen je graag meer.

Gerelateerd nieuws