Laden . . .

Voorzitter Centrale Cliëntenraad neemt afscheid

Dank na geweldige inzet voor cliënten DSV

Voorzitter Kees de Jong van de Centrale Cliëntenraad van DSV|verzorgd leven heeft vorige week, 18 mei 2021, officieel afscheid genomen van de Cliëntenraad tijdens de CCR vergadering.

DSV, de cliënten en medewerkers zijn Kees dankbaar voor zijn belangrijke rol in een intensieve periode. Hierin vertegenwoordigde hij niet alleen de belangen van de cliënten op de locatie DSV|Vlietstede in Rijnsburg maar was hij ook een zeer gedreven voorzitter van de Centrale Cliëntenraad. Daarnaast had hij altijd ook een bijzonder warme betrokkenheid bij de medewerkers van DSV, met voor iedereen een hartelijk woord. Het was zeer prettig om met hem samen te werken.

Vakkundig en betrokken

Directeur-bestuurder van DSV Jan de Vries zei hierover in zijn danktoespraak tijdens de vergadering van de CCR:  “Kees, je bent niet alleen een aardige kerel maar ook een kundig vakman die zeer professioneel de CCR 4 jaar heeft voorgezeten. En dat naast je rol als voorzitter van de CR Vlietstede. In eerste instantie was je betrokken bij DSV door je vader die in Vlietstede ging wonen. Maar na het overlijden van je vader bleef jij onverminderd betrokken bij het leven, welzijn en zorg van en voor onze bewoners. Je was grondig op het proces en diep op de inhoud. En dat alles vanuit het hart voor de zorg. Wij hebben veel dank en waardering voor al je inzet. Want daar hebben wat uren ingezeten, die afgelopen 4 jaren. Je deed het niet voor je zelf maar voor de ander. En dat blijf je doen ook als voorzitter van de Kerkenraad. Wij wensen je daarbij heel veel wijsheid, geduld en vooral de liefde van ons gemeenschappelijke grote Voorbeeld Jezus”. Daarna overhandigde onze bestuurder Kees als blijk van waardering een feestelijk boeket en een cadeaubon.

Kees de Jong (links) neemt afscheid van de CCR van DSV|verzorgd leven. Directeur-bestuurder van DSV Jan de Vries (rechts) spreekt dank uit namens cliënten, mantelzorgers, directie en medewerkers van DSV.

Gerelateerd nieuws