Laden . . .

Vergunning tijdelijke huisvesting

De gemeente Katwijk heeft de voorlopige vergunning afgegeven voor de tijdelijke huisvesting van DSV|Salem in Rijnsburg. De tijdelijke vergunning loopt dit jaar in december af. DSV heeft daarom een omgevingsvergunning aangevraagd tot en met 31 december 2027.

DSV is in 2021 begonnen met planontwikkeling Salem en hoopt begin 2025 te verhuizen naar de nieuwbouw van Salem op de oude locatie in Katwijk. Voor de zekerheid is de vergunning aangevraagd voor een langere periode voor als dat nodig mocht zijn. Er is nog een mogelijkheid voor een zienswijze op de vergunning binnen 6 weken na publicatie van het besluit (donderdag 21 april). En daarna ook nog de mogelijkheid van bezwaar. Ook weer 6 weken procedure.

Nieuwbouw Salem

De gemeente Katwijk wil graag zo snel mogelijk woningen bouwen op de tijdelijke locatie van Salem aan de Waterboslaan in Rijnsburg. En DSV wil zo snel mogelijk naar de nieuwbouwlocatie. Wel vindt DSV het belangrijk om met elkaar een zo zorgvuldig mogelijk ontwerp- en bouwproces te doorlopen.

De gesprekken met de beoogde architect voor de nieuwbouw van Salem zijn inmiddels gestart.

Gerelateerd nieuws