Laden . . .

Veilig deursysteem bij alarmering

24 uur veilig in uw eigen vertrouwde omgeving met alarmering van DSV

DSV biedt cliënten die dat willen de mogelijkheid voor 24-uurs alarmopvolging. Mocht er een noodsituatie ontstaan dan kunt u thuis geholpen worden of kan er zorg langs komen om u te helpen, zowel overdag als in het weekend of de nacht.

Sinds een jaar werkt DSV samen met een aantal collega VVT-aanbieders (ouderenzorgorganisaties) rond de ongeplande nachtzorg via de gezamenlijke voorziening ReBOZ. In de avonden en nachten verzorgen wij nu met elkaar de alarmopvolging voor de cliënten.

Alarmopvolging per 1 juli

Het regelen van de alarmopvolging is daardoor ook meer op elkaar afgestemd. Voor een veilige en professionele aanpak van de voorziening wordt er niet meer gewerkt met losse sleutels van cliënten. Per 1 juli 2022 gaan we nu voor alle nieuwe cliënten die alarmopvolging willen, werken met een digitale sleuteloplossing van Focus Cura. Later in 2022 zullen ook bestaande cliënten van de zorgorganisaties gefaseerd overgaan naar dit systeem. Cliënten van DSV zullen hierover nog persoonlijk geïnformeerd worden.

Elektronisch deurslot

Bij de cliënt wordt aan de binnenkant van de deur een elektronisch te bedienen motorcyclinderslot gemonteerd. Van buitenaf ziet het er niet anders uit dan een gewoon slot. Het kan dus ook gewoon nog met een normale sleutel geopend worden.

Maar daarnaast kan het ook worden bediend met een smartphone app, bijvoorbeeld door de bezoekende zorgmedewerker. Dit kan uitsluitend met smartphones die door ons in het systeem zijn aangemeld.

Op deze manier kunnen wij binnen onze organisatie en binnen ReBOZ de 24-uurs alarmopvolging op een veilige en toekomstbestendige manier leveren.

Heeft u vragen over de alarmopvolging van DSV of wilt u graag alarmopvolging aanvragen?

Hier treft u meer informatie aan.

Gerelateerd nieuws