Laden . . .

Tassen voor zorg thuis DSV

Tassen vol zorghulpmiddelen voor DSV Zorg Thuis

Op 20 september was er een feestelijk moment bij Zorg thuis van DSV|verzorgd leven. Twee enthousiaste zorg thuis medewerkers van DSV ontvingen van Paul van der Hulst, accountmanager van Vegro, maar liefst vier goed gevulde tassen met extra hulpmiddelen voor zorg thuis.

Zorgmedewerkers Marco Zaagman en Celine van Duijn, die allebei werken in de thuiszorg bij DSV, waren blij verrast met de mooie tassen. Ze konden haast niet wachten om ze te openen. “Wow, wat zit er veel in! Deze specialistische materialen en extra hulpmiddelen kunnen we heel erg goed gebruiken bij de thuiszorg. Het is voor de cliënten erg fijn dat wij nu complete sets van deze nieuwe materialen hebben.  We gaan dit zeker veel gebruiken. En het maakt ons werk ook gemakkelijker en nog prettiger. Zoals haarborstels met extra lange stelen, materialen die het gemakkelijker maken om de steunkousen aan en uit te doen en nog veel meer artikelen”.

Lokale samenwerking en innovatie

DSV ontvangt de tassen van Vegro om de prettige onderlinge samenwerking in de zorg nog eens te onderstrepen. Vegro stelt de tassen dan ook graag kosteloos ter beschikking aan DSV; voor elke woonzorgzone van de DSVlocaties is er één.  ”Ja, wij zijn blij dat wij goed contact hebben bij de zorg aan ouderen in deze regio ”, benadrukt Paul van der Hulst van Vegro. “En wij horen natuurlijk steeds graag waar zorgorganiaties en hun cliënten behoefte aan hebben, zodat wij met ons assortiment hierop kunnen inspelen. Nauw contact met de zorgorganisaties en onderlinge afstemming is daarom van belang. En delen van kennis en ervaring onderling. Deze tassen zijn hier een goed voorbeeld van”.

Manager Extramurale zorg van DSV Dineke Grutter en Teammanger extramurale zorg van woonzorgzone Salem Karolien Meijvogel zijn blij met de tassen voor hun medewerkers: “Natuurlijk willen wij altijd met de beste zorgmiddelen werken voor onze cliënten. En werken met prettige, innovatieve zorghulpmiddelen is ook voor onze medewerkers erg belangrijk. Daarom kijken we steeds hoe wij verder kunnen innoveren, ook in de zorg thuis die wij bieden. De kwaliteit van onze zorg en diensten staat daarbij bovenaan. En dat betekent dat wij ook steeds blijven onderzoeken hoe wij onze zorgmiddelen kunnen uitbreiden en vernieuwen”.  
Van links naar rechts: Teammanager Extramurale zorg Karolien Meijvogel, Manager Extramurale zorg Dineke Grutter, medewerkster zorg thuis Celine van Duijn, junior wijkverpleegkundige Marco Zaagman van DSV|verzorgd leven en Paul van der Hulst, accountmanager Vegro.
Blij met de goedgevulde tas vol zorgmiddelen

Gerelateerd nieuws