Laden . . .

Superleuke BeleefDeZorg dag

Wij kijken terug op een superleuke BeleefDeZorg dag bij DSV|Rustoord op 31 maart in Lisse. Het was echt een feestje voor de bezoekers die kwamen oriënteren op werken bij DSV, maar ook voor de bewoners, de medewerkers én stagiaires.

We zijn blij dat we met zoveel echt geïnteresseerde bezoekers hebben kunnen spreken over werken en leren in de ouderenzorg, stages en vakantiewerk. Wat een leuke gesprekken hebben we gehad, sommige met een rondleiding langs een woongroep. En natuurlijk konden we zo weer eens onze mooie locatie écht laten zien, want dat kon weer.

Blij zijn we ook met de samenwerking met Dichtbij Lisse voor de heerlijke appeltaart en de koekjes die werden verkocht voor het goede doel tijdens de informatiemarkt. Met zanger Ronald De Lijzer die warme sfeer bracht met een aanstekelijk live optreden. Met Holland Food Service die iedereen heeft verwend met lekkere verse smoothies. En dank voor de prachtige tulpen, die onze locatie overal nog feestelijker maakten, geschonken door onze oud-vrijwilliger Frans Verdegaal. Daar gaan we nog fijn van nagenieten.

Gerelateerd nieuws