Laden . . .

Hoornes samen in beweging

Een fijne wijk om in te wonen, te leven, te werken, te ontspannen, te vieren en te winkelen. Daar gingen tijdens de netwerkbijeenkomst van Hoornes samen in beweging in Katwijk allerlei lokale organisaties met veel enthousiasme met elkaar in gesprek. Ook DSV was als een van de kernpartners van de partij.

Samen in gesprek over nieuwe initiatieven. Burgemeester Visser van Katwijk en Corina Koning van DSV in gesprek met lokale initiatiefnemers en organisaties.

Samen aan de slag voor een fijne wijk

Samen aan de slag voor een fijne wijk! Dat doet Hoornes Samen In Beweging (HSIB). Op woensdagavond 1 februari was de Netwerkbijeenkomst waar alle betrokken organisaties uit de wijk bijeenkwamen, midden in de wijk in Theater Tripodia. DSV was hier als Huis van de Wijk en één van de kernpartners natuurlijk ook bij aanwezig.

Het werd een heel goed bezochte en enthousiaste bijeenkomst waarbij iedereen allerlei ideeën voor de wijk uitwisselde bij de ideeëntafels. Voor een mooie, inclusieve, duurzame, veilige, actieve en sociale wijk. Er werd flink gediscussieerd en meegedacht door alle aanwezigen.

De burgemeester nam spontaan deel aan de rondetafelgesprekken en sprak lof uit voor de vele mooie initiatieven in de Hoornes. Ter plekke ontstonden er ook weer nieuwe initiatieven en contacten. Een prachtige wijk, waar veel gebeurt en nog veel meer gaat gebeuren!

Meer weten? Kijk hier https://www.hoornessameninbeweging.nl

Enthousiaste groep medewerkers van DSV neemt deel aan de activiteiten tafel

Gerelateerd nieuws