Laden . . .

NL Doet: doe ook mee!

Op 11 en 12 maart a.s. is het weer NL Doet, georganiseerd door het Oranjefonds. Deze grootste landelijke vrijwilligersactie van Nederland inspireert steeds meer mensen om zich ook in te zetten. Overal steken vrijwilligers de handen uit de mouwen om te komen helpen bij allerlei activiteiten. Zo kun je er echt toe doen voor anderen en het is gewoon nog geweldig leuk ook om samen te doen!

Samen aan de slag

Ook bij DSV|verzorgd leven hebben we op de locaties een paar mooie klussen waarvoor we enthousiaste vrijwilligers kunnen gebruiken.

Zo gaan we in DSV|Salem in Rijnsburg ons mooie terras aan het water en de balkons ‘voorjaars klaar’ maken. Dan kunnen de ouderen hier dit voorjaar en de zomer weer heerlijk van genieten. Hoe mooi is dat! Meer weten over deze klus? Aanmelden hiervoor kan via de website van NL Doet.

Bij DSV|Vlietstede in Rijnsburg hebben we een fijne ontspannen dag met poffertjes en een koor. Ook de dagactiviteiten sluiten hier op aan.

Bij DSV|Rustoord in Lisse gaan we met atletiekvereniging ‘De Spartaan’ uit Lisse een dorpswandeling maken met de bewoners van Rustoord. Tussendoor drinken we in de foyer van Floralis een kopje koffie (met een lekkere koek, gesponsord door Albert Heijn in Lisse). Mocht het echt minder mooi weer zijn, dan krijgen de bewoners een film aangeboden van Vereniging Oud Lisse en kijken we hier binnen naar met elkaar.

Bij DSV|Duinrand in Katwijk komen studenten van de Hoornbeeckschool verse appeltaart bakken, die we daarna natuurlijk met elkaar gaan opeten. Ook gaan de studenten een heerlijke handenverzorging geven aan de ouderen. En hierbij wordt ook nog eens pianomuziek gespeeld met een mooi live optreden.

Kortom het wordt echt genieten voor de ouderen bij DSV op de locaties, dankzij de extra inzet van vele enthousiaste vrijwilligers, van jong tot ouder!

Weten hoe het is om vrijwilligerswerk te doen in de ouderenzorg bij DSV? Kom dan gerust langs, doe ook mee en laat je informeren. Met jouw inzet kun je echt verschil maken. Wij kunnen altijd nieuwe enthousiaste vrijwilligers gebruiken op al onze locaties!

Voor meer informatie over al de activiteiten op de andere DSV locaties voor NL Doet kun je ook contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinatoren.

Gerelateerd nieuws