Laden . . .

Beleven, ontspannen, genieten

Een nieuwe Beleeftuin voor onze locatie Rustoord in Lisse. Waar onze bewoners, familie en buurtgenoten heerlijk kunnen genieten, ontspannen en bewegen. Daar hebben wij uw hulp bij nodig. Doet u mee?

Onze DSV collega Nancy ontwierp een prachtig kunstwerk voor de nieuwe Beleeftuin van Rustoord. Zij is er hard mee aan de slag om het kunstwerk te maken. Straks kunt u het bewonderen in de nieuwe Beleeftuin.

Een nieuwe Beleeftuin in Rustoord, doet u mee?

Wat is een Beleeftuin?

Een beleeftuin is er voor ouderen en anderen om elkaar te ontmoeten, samen te bewegen en leuke activiteiten te doen. Zo kunnen we met elkaar genieten van het buiten zijn, de bloemen, vlinders en bijen.

Voor wie is de Beleeftuin?

Voor alle bewoners van Rustoord, familie, mantelzorgers, gasten, buurtgenoten, ouderen en jongeren. Mensen met en zonder dementie. De mensen die werkzaam zijn bij Dichtbij.

Hoe ziet de Beleeftuin eruit?

De tuin gaan we aankleden met nieuwe wandelpaden, aankleding met bloemen en planten, zitjes, moestuin en kruidentuin. Met een waterpartij en muziekbeleving. Als kers op de taart een tulpenbol. Dit beeld, beschilderd door onze collega Nancy van Loon, krijgt ook een plek in onze nieuwe tuin.

Wij hebben uw hulp nodig!

Om deze beleeftuin te maken hebben we uw hulp nodig. We kunnen dit allemaal straks doen dankzij donaties of hulp. Want ook bij de aanleg van de tuin is het fijn als u kunt komen helpen.  Met uw donatie helpt u ons om de dromen die wij hebben voor deze plek waar te maken. Dat kan natuurlijk al met een kleine bijdrage. Wij zijn nadrukkelijk ook heel dankbaar, als u ons wilt helpen bij de aanleg.

Voor een donatie kunt u uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL40RABO0331801124 o.v.v. Beleeftuin Rustoord

Meer weten of een idee hoe u ons kunt helpen? Neem dan contact op met Secretarieel Medewerkster Minouche Wesselius of Kwaliteitsverpleegkundige Aenne van Loon. Beiden bereikbaar via 071-2049300 of mwesselius@dsvleven.nl, avanloon@dsvleven.nl

Gerelateerd nieuws