Laden . . .

Lichte versoepeling bezoekregeling na volledige vaccinatie bewoners woonzorgcentrum

In lijn met het landelijke overheidsadvies gaat DSV de huidige bezoekregeling op de locaties licht verruimen, zodra voldoende bewoners op maximale bescherming zitten (dat is ca 2 weken na de tweede vaccinatie).

Dit geldt nu alleen nog voor onze locatie DSV|Vlietstede in Rijnsburg. Dit betekent dat hier in plaats van 1 bezoeker per dag, 2 personen per dag op bezoek kunnen komen bij een bewoner, met ingang van a.s. zaterdag 13 maart.

Op dit moment hebben de bewoners van onze andere locaties; Salem, Duinrand en Rustoord, alleen nog de eerste vaccinatie ontvangen en er is nog geen exacte datum bekend wanneer het tweede vaccin bij ons wordt geleverd.

Dit betekent dat verruiming voor de bezoekregeling van 1 naar 2 personen voor onze locaties Duinrand, Salem en Rustoord op zijn vroegst begin april wordt ingezet.

Zodra de exacte datum is vastgesteld, zullen wij u daarover meteen weer informeren, zodat wij ook op deze locaties tot de beoogde verruiming kunnen overgaan. De verruiming van de bezoekregeling betekent niet dat alle andere coronamaatregelen niet meer van kracht zijn. Ook ná inenting is het mogelijk om het virus door te geven of er ziek van te worden. Bovendien zijn er anderen op onze locaties zoals vrijwilligers, medewerkers en andere bezoekers die niet zijn ingeënt en nog steeds besmet kunnen worden. Wij vragen u dan ook met klem om de geldende coronamaatregelen strikt in acht te blijven nemen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking!

Gerelateerd nieuws