Laden . . .

Lentemarkt Duinrand groot succes!

De Lentemarkt van Duinrand was een groot succes! Heel veel bezoekers kwamen langs om gezellig bij alle kramen rond te snuffelen, mee te doen met de loterij voor mooie prijzen of bij te kletsen met familie en buurtgenoten. Dank aan alle vrijwilligers en iedereen die het tot een succes maakte!

De Lentemarkt in Duinrand was een feestje! Dank aan alle vrijwilligers, organisatie en alle enthousiaste bezoekers.

Lentemarkt Duinrand groot succes

Eindelijk kon het weer; de Lentemarkt in locatie Duinrand van DSV, op zaterdag 16 maart! En het was een groot succes. Misschien wel nog meer omdat iedereen het zo had gemist de afgelopen jaren. Een paar jaar was de Lentemarkt namelijk niet mogelijk op Duinrand. Corona zorgde ervoor dat de draaiboeken in de kast bleven staan.

Druk bezocht

Maar dit jaar kon het weer, en hoe! Het was een superleuke dag met elkaar, met de cliënten, buurtbewoners, alle bezoekers en vrijwilligers. Een groot aantal bezoekers van alle leeftijden kwam langs. Ook de PvdA Katwijk kwam langs en stak in het kader van NL Doet de handen uit de mouwen op de Lentemarkt met een enthousiast team vrijwilligers. Er waren veel leuke kraampjes om langs te lopen. Daar was van alles te zien, te proeven en te koop. En daar werd dan ook goed van genoten. Van vis tot plantjes en bloemen, zelf gemaakte kaarten, kaas, lekkere broodjes, activiteiten voor de kinderen en nog veel meer. Ook konden bezoekers mee doen met het Rad van avontuur en mooie prijzen winnen.

Waardevol

De opbrengst van de Lentemarkt was voor iets moois voor onze bewoners van Duinrand. We hebben een geweldig bedrag mogen ophalen met elkaar. En de bewoners hebben enorm genoten van de gezellige markt en alle bezoekers. Zij kunnen hierna óók nog heerlijk nagenieten onder de nieuwe overkapping in de tuin die we van het opgehaalde bedrag binnenkort kunnen gaan aanschaffen. Dank aan iedereen!

Zo maken we samen elke dag waardevol!

Gerelateerd nieuws