Laden . . .

In memoriam Ida Roggen

Wij denken met dankbaarheid en warmte aan Ida Roggen, die op 8 augustus is overleden. Zij was een actief en betrokken lid van onze CIiëntenraad voor DSV Rustoord in Lisse met veel hart voor onze organisatie en medewerkers.

Ida Roggen, lid cliëntenraad DSV Rustoord Lisse

In memoriam Ida Roggen

Warme betrokkenheid

Op 8 augustus overleed Mw. Ida Roggen, actief lid van de Cliëntenraad van DSV. Zij was een actief en betrokken lid van onze CIiëntenraad voor DSV Rustoord in Lisse met veel hart voor onze organisatie en medewerkers.

Cliëntenraad

Ida Roggen zette zich met grote betrokkenheid in voor de lokale Cliëntenraad Rustoord in Lisse. Ook schreef zij vele mooie artikelen waarin zij haar persoonlijke ervaringen met ons deelde voor ons cliëntenblad Seinpost in Rustoord. Wij zullen haar warme persoonlijkheid, maar ook haar inbreng en meedenken bij de zorg aan onze cliënten erg missen. Daarnaast leefde zij erg mee met onze medewerkers, stimuleerde zij hen bij hun opleiding en ontwikkeling en had altijd voor iedereen een vriendelijke woord.

Wij willen daarom hier onze dank uitspreken voor haar enthousiasme en bijzondere betrokkenheid en inzet in de afgelopen periode voor onze cliënten én medewerkers. Die inzet was belangrijk voor de cliënten en voor ons als zorgorganisatie.

Wij wensen haar familie en bekenden veel sterkte met het verlies in deze tijd, namens directie, cliëntenraden, cliënten en medewerkers van DSV.

Gerelateerd nieuws