Laden . . .

Heel Hoornes zingt 2022

Op 7 april was er weer een prachtige zangavond voor bewoners van de Hoornes in Katwijk aan Zee, georganiseerd door de Pniëlkerk en DSV|Duinrand. Veel ouderen genoten samen met buurtgenoten van de meditatie, mooie muziek en paasliederen.

Ontmoetingen

‘Heel Hoornes Zingt’ werd in 2019 bedacht door de Pniëlwijk en DSV|Duinrand. Een avond die ook vooral bedoeld is voor ontmoetingen tussen de bewoners uit de wijk de Hoornes in Katwijk aan Zee, waar ook DSV| Duinrand als ‘Huis van de Wijk’ is gevestigd.

Prachtige paasliederen

Natuurlijk hadden we al veel eerder de volgende editie van Heel Hoornes Zingt willen organiseren maar helaas kon dat de afgelopen keren vanwege corona niet doorgaan. Vandaar dat donderdag 7 april  een mooie datum was om elkaar weer net voor Pasen te kunnen treffen. Ondanks het koude en natte weer kwam ook dit jaar een grote groep wijkbewoners en ouderen uit Duinrand naar de kerk, waar we vanzelf weer warm werden van de prachtige paasliederen.

Samen met zo’n 150 wijkbewoners genoten de bewoners van Duinrand van de mooie Paasmeditatie van Ds Geene en de Paasliederen gezongen door de Sion-mannenzanggroep. Na afloop bij een heerlijk kopje koffie troffen we nog vele oude bekenden. Zo werd het een heerlijke avond met allerlei gezellige ontmoetingen die de bewoners van Duinrand als zeer fijn hebben ervaren.

Dank aan iedereen die het dit jaar weer heeft mogelijk gemaakt!

Gerelateerd nieuws