Laden . . .

Genieten van Bollenloop

Ook dit voorjaar was DSV weer met een grote groep enthousiaste collega’s van de partij bij een mooi regionaal wandelevenement: de Bollenloop op zaterdag 7 mei. Het was de eerste keer dat deze Bollenloop werd georganiseerd door de Stichting Halve van Katwijk, vanuit Katwijk aan Zee. En het was direct al een groot succes!

DSV beweegt

Er trok weer een hele groep sportieve DSV-medewerkers in het opvallende knalroze DSV|beweegt t-shirt door de duinen en langs de prachtig bloeiende bollenvelden van de Duin- en Bollenstreek. Ook deze keer betaalde DSV de inschrijfkosten voor de medewerkers, als stimulans om fijn met elkaar actief te zijn en te bewegen.

Medailles

Met een lekker warm zonnetje en een stralend blauwe lucht was het nog fijner om te lopen. Onderweg werden we goed verzorgd door zowel de organisatie van de Bollenloop als onze eigen medewerkers, want van het lopen word je natuurlijk dorstig. Wat waren er mooie routes uitgestippeld langs de bloeiende bollenvelden in onze schitterende Bollenstreek. Er kon gekozen worden uit verschillende afstanden, variƫrend van 7,5 tot 25 of zelfs 35 kilometer. En natuurlijk hebben alle DSV-kanjers de wandeling helemaal uitgelopen. En dus werden zij beloond met een medaille, gefeliciteerd, supergaaf gedaan!

Gerelateerd nieuws