Laden . . .

DSV|Salem wandelt naar DSV|Vlietstede

Juni 2022

Wat hebben we heerlijk gewandeld met elkaar! Wat zo bijzonder was; de bewoners van woonzorgcentrum DSV|Salem gingen tijdens deze wandeling door het dorp met elkaar even ‘buurten’ bij de bewoners van woonzorgcentrum DSV|Vlietstede in Rijnsburg! Dat was meteen een superleuke ontmoeting én weerzien met bekenden.

Op een zonovergoten donderdag gingen wij heerlijk aan de wandel met elkaar, vanuit DSV|Salem in Rijnsburg. Veel familie, vrijwilligers en bekenden hadden enthousiast gereageerd om mee te gaan en te helpen bij de speciale wandelpuzzeltocht van Salem, ‘s morgens én ‘s middags een groep.

Koffie, lekkers en puzzelen

Het was een prachtige tocht door het mooie Rijnsburg. Op diverse plekjes vertelde onze Rijnsburgse collega leuke weetjes over Rijnsburg. Over de remise, de splitsing, de fontein, de Vliet, de Wilhelmina boom en natuurlijk Spinoza! Onderweg maakten we dus ook een heerlijke koffiestop bij DSV|Vlietstede in Rijnsburg. Wat leuk om elkaar zo te ontmoeten! In de zonnige tuin lieten we ons de koffie met het ‘Rijnsburgs turfje’ goed smaken! Hierna werd de route vervolgd. Bij de dierenweide moest er ook nog een puzzel opgelost worden. Een echt Rijnsburgs woord werd gezocht: uien! In koor werd het antwoord door iedereen geroepen. Moe en voldaan keerde iedereen terug naar Salem…Het was een dag met een gouden randje! We bedanken iedereen die aan deze dag meegewerkt heeft, het was geweldig.

Nagenieten in de tuin

Na het bezoek van onze gasten uit Salem hebben we met de bewoners (én medewerkers, want voor hen is het ook fijn om even buiten te kunnen lunchen in onze mooie tuin!) van DSV|Vlietstede nog even lekker in de tuin zitten nagenieten. Wat leuk om elkaar zo over en weer even te kunnen opzoeken, samen buiten te zitten in de tuin én heerlijk wat te drinken in de zomerzon.

Gerelateerd nieuws