Laden . . .

DSV zoekt voorzitter CCR

DSV zoekt een onafhankelijke voorzitter van de Centrale Cliëntenraad. De ouderenzorg heeft met grote veranderingen te maken. Het is belangrijk om vanuit de cliënten mee te denken en mee te praten over deze veranderingen. De CCR heeft een belangrijke rol in het vormgeven van de medezeggenschap van de bewoners en cliënten van DSV. Als voorzitter van de CCR bevind jij je in het hart van de ontwikkelingen van de organisatie.

De CCR voert zijn taken uit in nauwe afstemming met de lokale cliëntenraden en in constructief overleg met het MT van DSV. De voorzitter van de CCR functioneert als schakel tussen de betrokkenen en bestuurder, de leden van de CCR , het management en de lokale cliëntenraden. De voorzitter geeft leiding aan de centrale cliëntenmedezeggenschap en legt daarbij actief verbinding met de achterban.

Een interessante vrijwilligersvacature, met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het gebied van medezeggenschap op bestuursniveau.

Kent u of bent u iemand voor wie deze vacature interessant is? Deel deze vacature gerust door of kijk voor meer informatie of direct solliciteren op onze Werkenbij-site.

Gerelateerd nieuws