Laden . . .

DSV Leert! en Leerfestival

Op Valentijnsdag, 14 februari, was ook het Leerfestival van DSV. Daarbij waren er demonstraties en leuke activiteiten op alle DSV locaties van het nieuwe leerplatform DSV Leert!

Leren is leuk! op het DSV Leert festival ‘Liefde voor het leren’.

DSV Leert en Leerfestival!

Op Valentijnsdag, 14 februari, was ook het Leerfestival van DSV: liefde voor het leren! Daarbij waren er demonstraties en leuke activiteiten op alle DSV locaties van het nieuwe leerplatform DSV Leert! Hier vinden de medewerkers van DSV alle informatie over de opleidingen, hun vak en persoonlijke ontwikkeling gemakkelijk bij elkaar.

Er waren allerlei mogelijkheden om even kennis te maken met het nieuwe leerplatform DSV Leert! voor de medewerkers. De enthousiaste collega’s van Opleidingen van DSV namen goed de tijd om iedereen uitgebreid uit te leggen hoe alles werkt en wat je allemaal kunt vinden op het platform. En hoe je het gebruikt voor je eigen werk. Er was een feestelijk hapje en drankje, een kenniswedstrijd met wisselbeker (die won Duinrand) en een wedstrijd voor de leukste foto met mooie social media post (die won Sylvia de Boer van Rustoord). En ook konden de medewerkers ter plekke oefenen met een VR (virtual reality) bril die gebruikt wordt bij sommige opleidingen.

Vakmanschap en werken aan je persoonlijke ontwikkeling vindt DSV belangrijk. Er zijn allerlei mogelijkheden bij DSV om je verder te blijven ontwikkelen in je vak en als persoon. Ongeacht welke leeftijd je hebt en gewoon in je eigen tempo. Het nieuwe leerplatform helpt daarbij. Zo wordt leren niet alleen een stuk gemakkelijk, maar ook nog leuker.

Gerelateerd nieuws