Laden . . .

DSV beweegt!

DSV|verzorgd leven is aan alle kanten in beweging. En op allerlei manieren. Onze organisatie is in beweging en ontwikkeling En onze locaties en medewerkers ook. DSV beweegt…kom erbij!

In september zijn we gestart met de campagne DSV|beweegt. Allerlei activiteiten bij DSV staan de komende weken en ook maanden in het teken van die beweging. Ook letterlijk! Omdat zo actief bezig zijn je hoofd lekker leeg maakt en de spieren los. Daar krijg je weer nieuwe energie van. Zo is een grote groep DSV medewerkers al een paar weken enthousiast met elkaar aan het trainen voor het wandelgedeelte van de Halve van Katwijk (de marathon gaat vanwege de coronamaatregelen niet door, het wandelen wel, in kleinere groepen). Dat trainen doen we onder begeleiding van onze deskundige en ervaren coach en trainer Mark. En wat staan die shirts iedereen goed! Ook is er een feestelijke dag voor alle medewerkers van DSV, om na een pittige tijd met elkaar te ontspannen, op adem te komen of actief bezig te zijn en bij te praten.

Week van de waardering

Op de locaties zijn er bovendien van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september, in de Week van de waardering, allerlei actieve en gezellige activiteiten in het kader van DSV|beweegt. Activiteiten en feestelijkheden speciaal voor de bewoners, mantelzorgers vrijwilligers en medewerkers. Om elkaar nog eens te laten zien hoe wij elkaar waarderen. We gaan gymmen, dansen, muziek maken en luisteren, wandelen, spellen spelen en zelfs jongleren met elkaar. Hoe leuk is dat! Het programma van de feestelijk dag is op elke locatie weer anders. Wilt u meer hierover weten? U kunt het programma van de feestelijk dag op de locatie krijgen bij onze dagbestedingscoaches of vrijwilligerscoördinatoren. Kortom, DSV beweegt…doe ook mee!

Gerelateerd nieuws