Laden . . .

DSV beweegt…en waardeert!

                                   

In de week van 20 tot en met 25 september was het de Week van de Waardering bij DSV|verzorgd leven. Tijdens deze week sprak iedereen speciaal de waardering uit die er voor alle zorgmedewerkers, vrijwilligers en de mantelzorgers is. Zeker na een spannende coronaperiode was dit een goed moment voor even opladen, bijpraten en fijn ontspannen voor iedereen bij DSV. En er werd volop bewogen.

“Met sportieve, grappige en feestelijke programmaonderdelen werd het een fantastische week voor iedereen om op terug te kijken. Wat hebben we ook gelachen overal!”, benadrukt ook Jan de Vries, directeur-bestuurder van DSV. Het thema was ‘beweging’, want bewegen is goed voor iedereen op alle leeftijden. Het is vooral leuk om dit samen te doen. “En dat was goed te zien: wat een energie en een plezier zag ik elke dag op al onze locaties!”.

Op de DSV locaties werden er afwisselend allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers. Met mini-circus, kermisspellen, dansen, jongleren, wandelen, ringsteken en ga zo maar door. Salem sloot af met een fantastisch eerste optreden van de jong Floraband. De bewoners genoten volop. Sommigen kwamen uit hun stoel en dansten. Er werd vooral veel gelachen.

Lekker naar buiten

Onder leiding van ervaren coach en DSV trainer Mark Schanzleh werd al weken van te voren met elkaar getraind. De hele week was het stralend zonnig weer. Alle activiteiten konden daarom overal lekker in de frisse buitenlucht en in de mooie binnentuinen van de locaties plaatsvinden.

Eindelijk weer feest

Op donderdag was er een feest speciaal voor alle medewerkers in Brasserie Buitenhuis in Valkenburg. Dit kon eindelijk weer na twee jaar. Daar waren ook allerlei (sportieve) activiteiten in het kader van bewegen: er werd gevolleybald totdat de zon onder ging, er waren salsa workshops en een cursussen jongleren. Alle medewerkers werden persoonlijk gewaardeerd en bedankt voor de buitengewone inspanning in een intensieve periode.

De Week van de waardering bij DSV werd afgesloten met deelname aan de Halve van Katwijk met een grote groep van bijna 100 deelnemers van DSV. Directeur-bestuurder Jan de Vries: “Zo gaaf om te zien. Zo’n hele stroom DSV medewerkers in felroze shirts over het strand en door het mooie duingebied bij Katwijk. En boven ons in de lucht het vliegtuigje met oproep om in de zorg te komen werken. Want ja, we kunnen zeker nog méér enthousiaste collega’s gebruiken met het hart op de goede plek! Die zijn letterlijk van HARTe welkom bij ons.”

Meer zien van de DSV|Week van de Waardering? Kijk ook even op onze Facebookpagina voor foto’s en films van onze locaties!

Op zoek naar mooi werk en kom je er ook graag bij? Kijk dan direct op onze Werkenbij site voor vacatures, opleidingen en stages!

Gerelateerd nieuws