Laden . . .

Donatie Lions Vrienden van DSV

Op 16 mei gaf de Lions Club Rijnsburg-Valkenburg e.o. een prachtige donatie aan de Stichting Vrienden van DSV. Met dit bedrag kan DSV nieuwe waardevolle activiteiten voor de cliënten organiseren. Hartelijk dank Lions!

Een prachtige donatie voor de Stichting Vrienden van DSV!

Donatie van Lions Club Rijnsburg-Valkenburg

Lions Club Rijnsburg-Valkenburg gaf op 16 mei een fantastische donatie aan de Stichting Vrienden van DSV. Met dit bedrag kunnen extra waardevolle activiteiten worden georganiseerd voor de cliënten van DSV. Het geld werd opgehaald tijdens het golftoernooi van de Lions en daar feestelijk uitgereikt met een mooie cheque.

Bestuurder Jan de Vries van DSV en voorzitter Piet Ooms van Stichting Vrienden van DSV namen gezamenlijk het prachtige bedrag van 3600 euro (!) in ontvangst. Bestuurder Jan de Vries: “Wat een geweldig gebaar om de dagbesteding voor bewoners met dementie te verbeteren uit Rijnsburg e.o. Lions, dank jullie wel!!!”” En ook voorzitter van de stichting Vrienden van DSV Piet Ooms was blij verrast met de mooie donatie: “Blij verrast over zo’ n mooi bedrag voor de Vrienden van DSV! De Lionsclub Rijnsburg/Valkenburg had er weer een fantastisch toernooi van gemaakt. Mooi om straks dit geld te kunnen besteden om de oudere medemens geweldige dagen te bezorgen. Alle deelnemers van harte dank!”

Samen maken we elke dag waardevol!

Meer weten over de Stichting Vrienden van DSV of ook een donatie doen?

Kijk hier voor meer informatie.

Gerelateerd nieuws