Laden . . .

Bloembollencorso en Bloemen mozaïek

Het kon dit jaar weer met een grote groep bewoners en dat hebben we gedaan: naar de Keukenhof om te genieten van alle prachtige kleuren met onze bewoners. En natuurlijk het Bloembollencorso bekijken dat door de prachtige Bollenstreek trok. De bewoners van DSV| Rustoord hebben hiervan enorm genoten.

Ook kregen we van de organisatie van het Bloembollencorso voor onze medewerkers van Rustoord vrijkaarten voor de eretribune, compleet verzorgd met hapjes en drankjes. We zaten eerst rang en het was geweldig.

Bloemen mozaïek en prijs

Zoals elk jaar (voor corona) hadden we ook bij DSV| Rustoord weer een traditioneel bloemen mozaïek voor de deur. Dit jaar maakten we een mozaïek geïnspireerd op DSV|beweegt, het motto van dit jaar. We deden een oproep voor hulp bij het steken en direct reageerde een hele groep kinderen en jongeren hierop. Wat was het supergezellig om het mozaïek zo samen met jongeren, kinderen en ouderen te steken!

DSV beweegt…en bloeit!

Tot onze grote verrassing en vreugde kregen we voor het bloemenmozaiek toen ook nog een prijs: de derde prijs in de categorie 3D. We waren er superblij mee!

Dank aan de organisatie van het Bloembollencorso, alle mensen die hebben meegeholpen en in het bijzonder de jongeren en kinderen!

Gerelateerd nieuws