Laden . . .

Bewoners Salem genieten van verlichte bootjes

Eind augustus was er weer de populaire sloepentocht in Katwijk/Rijnsburg. En dat was meteen een feestje voor de bewoners en aanwezige medewerkers van DSV op het mooie terras aan het water bij DSV|Salem!

Feestje langs het water

Alles was kleurig versierd met slingers en lichtjes en de vlaggen wapperden vrolijk in de wind. Bewoners, vrijwilligers en collega’s waren helemaal opgetogen. Want wat was er naar deze avond weer lang uitgekeken: de sloepentocht georganiseerd door de Ondernemers Vereniging OV Katwijk aan den Rijn.
Na een heerlijk hapje en drankje zongen we met elkaar. En toen was het wachten op de eerste bootjes die voorbij kwamen langs het terras. Al snel zagen we de eerste verlichte boten aankomen.

Herkennen en zwaaien

Met gekleurde, lichtgevende staafjes in de hand zwaaiden we naar alle passanten. Wat zagen de boten er prachtig uit! De sloepen waren niet alleen versierd met met gekleurde lichtjes, maar ook met ‘dieren uit de onderwater wereld’, geweldig! Vanaf de boten werd gezwaaid en werden namen geroepen van de opa’s en oma’s. Als bekenden elkaar zagen juichte iedereen. Er werd nog lang nagepraat over deze heerlijke zomeravond!

Genieten van de Sloepentocht bij DSV|Salem aan het water

Gerelateerd nieuws