Laden . . .

Bleef activiteiten bij DSV

Lekker bezig blijven, samen iets leuks doen, actief bewegen, creatief zijn, genieten van een uitstapje, de natuur of muziek. Kleine en grotere genietmomentjes; dat bieden we de cliënten op al onze locaties graag. Daarbij kijken we gewoon naar wat mogelijk is.

Zoveel om samen te doen en van te genieten

Beleef activiteiten bij DSV

Van alles te doen om samen van te genieten

Lekker bezig blijven, samen iets leuks doen, actief bewegen, creatief zijn, genieten van een uitstapje, de natuur of muziek. Met elkaar bijkletsen, lachen, soms een traantje wegpinken, herinneringen ophalen, even genieten van een bijzonder hapje of drankje. Kleine en grotere genietmomentjes; dat bieden we de cliënten op al onze locaties graag. Daarbij kijken we gewoon naar wat mogelijk is. Gaat gymmen niet meer zo makkelijk? Dan doen we dat heel rustig aan, of op een stoel of vanuit de rolstoel. Natuurlijk met deskundige begeleiding. Omdat het heerlijk blijft om te doen en bewegen gezond is, ook buiten. En zeker als je het samen met anderen doet. Dat geldt eigenlijk voor alle activiteiten bij DSV.

Plezier

Plezier staat voorop bij de activiteiten die onze ervaren activiteitenbegeleiders organiseren. Vaak ook samen met onze vrijwilligers, lokale en regionale organisaties en mantelzorgers. Samen maken we er een feestje van. De afgelopen maanden waren er weer allerlei leuke dingen om te doen op de DSV locaties, voor de bewoners maar ook voor de cliënten van onze dagactiviteiten. Hierbij een kleine impressie van de afgelopen tijd. Van optredens van schoolkinderen, koren, de Flora Band, een wandeling door het dorp, bezoek aan een pannenkoekenboerderij, door het Panbos, de Keukenhof, het Boerhaavemuseum, tot appeltaartjes bakken, handwerken, puzzelen, bijbel lezen, spelletjes met jongeren, haringhappen of een uitje langs de boten in Scheveningen.

Kijk ook even op onze Facebookpagina voor meer verslagen, foto’s en video’s. Of de leuke blog op onze LinkedIn pagina van onze bestuurder Jan over een dag meelopen bij de dagactiviteiten. Meer weten over (dag)activiteiten bij DSV? Neem gerust contact met ons op op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Gerelateerd nieuws