Laden . . .

Akkoord college nieuwbouw Salem

Het voltallige Katwijkse college is vorige week akkoord gegaan met de nieuwbouwplannen van DSV voor Salem. Op vrijdag 24 mei was er een persconferentie op het gemeentehuis van Katwijk.

Het ontwerp voor het nieuwe Salem

Akkoord college nieuwbouw Salem

Het voltallige Katwijkse college is vorige week akkoord gegaan met de nieuwbouwplannen voor Salem in Katwijk, op de plek van het oude Salem. Op vrijdag 24 mei hield de gemeente Katwijk een persconferentie over de nieuwbouwplannen van DSV. Wethouder Sonny Spek gaf een uitgebreide toelichting aan de pers over het besluit. Ook bestuurder Jan de Vries van DSV was er aanwezig om vragen van de pers te beantwoorden over de nieuwbouw.

Voor DSV is het besluit van groot belang om de volgende stappen te kunnen zetten voor de voorbereidingen voor de nieuwbouw.

Bestuurder Jan de Vries van DSV is dan ook zeer verheugd over het besluit van de gemeente Katwijk en bedankte wethouder Sonny Spek voor zijn daadkracht, vakmanschap en doortastendheid. Op zijn beurt gaf de wethouder in een persoonlijke videoboodschap een groot compliment aan DSV en vooral alle medewerkers vanwege hun inzet en veerkracht, ook tijdens de lastige coronaperiode in de afgelopen jaren. Daarnaast wees hij erop dat Salem een warme plek heeft in de Katwijkse gemeenschap en dat de nieuwbouw van Salem van belang is voor zorg, welzijn en wonen van ouderen in de gemeente.

Meer informatie over de nieuwbouw van Salem kunt u hier ook lezen op de nieuwbouwpagina van DSV.

In de pers verscheen naar aanleiding van de persconferentie een aantal artikelen en reportages. Deze kunt u hier terugzien, lezen of bekijken.

  • Vooraankondiging artikel Katwijksche Post, op Alles over Katwijk (uitgeverij Verhagen)
  • Artikel Leidsch Dagblad
  • Artikel Katwijksche Post (link volgt)
  • Reportage RTV Katwijk (link volgt)

Meer informatie over het besluit van de gemeente treft u ook aan op de website van de gemeente Katwijk: www.katwijk.nl

De videoboodschap van wethouder Sonny Spek naar aanleiding van het besluit over de nieuwbouw Salem kunt u hier bekijken.

Gerelateerd nieuws