Laden . . .

Activiteiten en maaltijden

Wilt u lekker actief bezig blijven? Gezellig met elkaar luisteren naar muziek, creatief bezig zijn, samen lachen of werken aan uw conditie met ouderengym? Vraag naar onze activiteiten bij de gastvrouw op de locaties en doe mee!

Activiteiten bij DSV: doe ook mee!

Op zoek naar een leuke bezigheid en gezellig samen actief zijn? We organiseren bij DSV op al onze locaties wisselende activiteiten. Dat doen we voor onze bewoners op de locaties. Maar ook voor bezoekers uit de buurt die hier gezellig aan mee willen doen. Vaak kunnen buurtgenoten tegen een kleine prijs meedoen.

Welke activiteiten zijn er?

Er zit altijd wel iets leuks bij voor u. Sporten, spellen doen, tuinieren, appeltaarten of koekjes bakken, Bijbel lezen, zingen en muziek maken of luisteren. Dus…er is van alles te beleven! We maken vaak een uitje met elkaar. Ook dat gebeurt met veel afwisseling; zo gaan we in de lente vaak naar de bloeiende bollenvelden. Of een verse haring happen.

Meedoen met de maaltijd?

De maaltijd smaakt u misschien beter als u er samen van geniet. Dat kan bij DSV. U kunt u opgeven voor onze versbereide, heerlijke maaltijden. Want deze bereiden wij met liefde! Alle maaltijden worden bij DSV vers bereid in eigen keuken. Tussen de middag serveren we een warme maaltijd in onze locaties. Deze bestaat meestal uit soep, hoofdgerecht en nagerecht. We houden rekening met dieetwensen en allergie├źn. Ook als u in de buurt woont, kunt u mee eten op locatie.

Hoe regel ik activiteiten of een maaltijd?

Wilt u meedoen met de activiteiten of gewoon lekker mee eten? Dat kan bij DSV. Neemt u contact op met de locatie, dan regelen wij de rest.