Laden . . .

Huurappartementen Duinrand

Zelfstandig wonen in een ruim huurappartement vlak aan de kust van Katwijk? Onze prachtige locatie Duinrand biedt zelfstandig wonen, voorzien van de hulp en ondersteuning die u nodig heeft.

Duinrand

Duinrand ligt in Katwijk aan de rand van een woonwijk, dicht bij de Noordduinen en de zee. Duinrand is in 2018 opnieuw gebouwd en is een modern, licht, ruim en comfortabel complex. DSV heeft 8 huurappartementen voor zelfstandig wonen met hulp en ondersteuning. Dit is ideaal voor VPT cliënten, ofwel cliënten die bij ons het Pakket Prettig Wonen Thuis kunnen ontvangen. Daarom krijgen deze cliënten bij ons voorrang.

Onze huurappartementen bieden de ruimte om zorg en ondersteuning te krijgen en toch zelfstandig wonen. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van de maaltijden van Duinrand en meedoen met alle leuke activiteiten. De zorg die wij u bieden is dan op basis van thuiszorg. Kijk hiervoor op Hulp en Ondersteuning of bij Zorg Thuis en bij Prettig Wonen Thuis.

Wilt u weten wat de financiële mogelijkheden hiervan zijn voor uw situatie? Met de rekenhulp kunt u dit berekenen.

Voor onze huurappartementen houden wij een wachtlijst van geïnteresseerden bij. Wilt u meer hierover weten of heeft u belangstelling voor een appartement, neem dan contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling.

Adresgegevens

DSV Duinrand
Nolensstraat 2
2221 CE, Katwijk aan Zee
Tel: (071) 204 91 00