Laden . . .

Feestweek in Vlietstede

Van 5 tot en met 10 augustus was het feestweek in Rijnsburg. En dus ook in en om onze locatie Vlietstede in Rijnsburg. Het was één groot feest, met als hoogtepunt het schitterende bloemencorso, waarin ook een DSV auto meereed.

De DSV auto bij Vlietstede

Feestweek in Vlietstede

We kijken terug op een GEWELDIGE feestweek in Vlietstede, van 5 t/m 10 augustus. Deze week was het in Rijnsburg een hele week feest, dus ook in en om locatie Vlietstede van DSV in Rijnsburg. Hoogtepunt was natuurlijk de Flowerparade; het bloemencorso op zaterdag 10 augustus, dat net als andere jaren duizenden bezoekers trok langs de route. En in deze parade reed ook een prachtig versierde DSV auto mee!

Afwisselend programma

Elke dag was er wel iets georganiseerd voor de cliënten op en rond Vlietstede. Operette, meezingen met bekende liedjes, oude beelden van Rijnsburg kijken, vers gebakken oliebollen, ijsjes eten, de locatie (en ons zelf) versieren in het thema van de week: Hollands feest. En iedereen vierde het mee; familie, vrijwilligers en medewerkers. Wat heeft iedereen genoten!

Het weer kon niet mooier, dus het buitenprogramma was ook elke dag zonovergoten. Daar profiteerden we van op onze mooie zonnige terrassen en onder de parasols in de tuin rondom Vlietstede. Prachtig weer, lekkere hapjes en drankjes, de burgemeester op bezoek, allerlei muziek, alléén maar blije gezichten. En als slotstuk natuurlijk het prachtige bloemencorso mét natuurlijk onze supermooi versierde DSV auto.

Samen kijken naar het bloemencorso

Bloemenzee

Dat trok heel wat bekijks, dus dat hebben we geweten! De bewoners van Vlietstede zaten vrolijk langs de kant klaar met familie en vrijwilligers om alle praalwagens en de stoet voorbij te zien komen. Wat zag alles er mooi uit en wat was er een werk van gemaakt. Het was een zee van bloemen die voorbij trok. De cliënten zwaaiden uitbundig en maakten een praatje met alle bekenden die langs kwamen. De kinderen met hun mooi versierde fietsen van het kindercorso kregen een extra applaus van de toeschouwers. Trotse collega’s Gerda en Marleen zaten achter het stuur in de met zonnig gele bloemen versierde DSV auto. En overal enthousiaste DSV medewerkers langs de kant die zwaaiden en juichten en er één groot feest van maakten. Dank aan iedereen. Het was een geweldig succes! Allemaal collega’s en bewoners, familie en vrijwilligers van DSV die hier samen zo’n mooi en waardevol moment van hebben gemaakt. Echt een week volop genieten met elkaar!

DSV toppers stralen bij de prachtig versierde auto
Ook de burgemeester was aanwezig tijdens de feestelijkheden op het zonnige terras van Vlietstede
Bewoners, vrijwilligers, familie en medewerkers genieten samen van de bloemenpracht

Gerelateerd nieuws